måndag 1 juni 2015

110 - T.Y.S

Happ, var och hade mig på Brännbollsyran i helgen med Klicket. Det var kul, gillar Umeå mycket! Bästa var nog 1) nästan hela lördagen pga sol och öl och kompisar + hade en snyggdag 2) <3 maggio <3 3) maskinen var också bra!!! 4) umeå är kul 5) brännboll är ändå kul . Sämsta var nog 1) att det var så jävulskt med folk som knuffades på både maggan och maskinen, fick ett huvud rakt i ansiktet under maskinen och blev helt groggy, grät till och med kanske fem tårar?? Sen fick jag en styrkedroppe vodka av Malin och det kändes det varmt och bra igen 2) att det regnade på fredagen vilket ledde till att mina nya fina skor blev nya fula skor.
Var kul att göra någonting annat än att tycka att allt känns jobbigt och vara ledsen. Är i en sån himla tänka-och-deppa-och-tänka-period just nu vilket känns skiiiitjobbigt då det är sommar typ nästa vecka. Önskar att allting bara kunde vara kul hela tiden, älskar ju att ha kul.
Nu ska jag pallra mig iväg till Malin och ha lite kul i alla fall. Ska måla med mina nya akvarellfärger t ex!!!!!! Hejdå.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar